Rita er en kendt dansk komedieserie for hele familien. Den er blevet kendt fra TV 2 hvor alle 3 sæsoner har haft præmiere. Det er ikke offentliggjort at der vil komme en sæson 4, men der er dog udsprunget serien Hjørdis af Rita, som har fået 1 sæson. Nu til sagerne, sådan ser du Rita gratis.

Se Rita gratis på TV 2 Play og Netflix

Der er gode nyheder til dig som gerne vil se Rita online gratis, for det har du nemlig mulighed for at gøre flere steder. Både på TV 2 Play og Netflix kan du se Rita helt gratis. Det kan du ved at benytte dig af deres 30 dages gratis prøveperiode. Du kommer i gang ved at gå til enten play.tv2.dk eller netflix.dk og oprette en gratis konto. Der er ingen binding og du kan derfor framelde dig hvis ikke ønsker at fortsætte efter den gratis prøveperiode.

Første afsnit af Rita er altid gratis

På TV 2 Play kan du helt gratis se første afsnit af både sæson 1 og sæson 2. De første afsnit af serien ligger altid gratis på TV2 Play, og du behøver ikke at oprette en konto for at se dem, du skal blot klikke på nedenstående link for at kommer til de gratis afsnit.

Hvis du allerede har benyttet dig af ovenstående muligheder for at se Rita gratis, kan du få gratis TV 2 Play på disse måder og på gratis-netflix.dk kan du se hvordan du får gratis Netflix på andre måder.

Om Rita

I serien Rita følger vi folkeskolelæren Rita, der har 3 børn og er skilt fra sin mand. På mange områder opfører Rita sig selv som et barn i hverdagen og overfor sine egne børn, og bruger kontroversielle metoder i undervisningen. På grund af hendes afslappede tilgang til livet, opstår der mange sjove udfordringer for hende i hverdagen. Hun udvikler sig langsomt i løbet af serien og de mange biroller er også med til gøre serien endnu sjovere.

I hovedrollen som Rita er Mille Dinesen, der også er kendt for at have spillet Nynne i Nynne-filmen. Af andre gode danske skuespillere i serien finder vi Carsten Bjørnlund, Ellen Hillingsø og Lise Baastrup i rollen som Hjørdis, en rolle der blev så populær at hun faktisk fik sin egen serie.

Er der andre serier du godt kunne tænke dig at se gratis, så kan du bare efterlade en kommentar og så skal jeg hjælpe dig med at finde ud af hvor du kan se den henne.

Hvis du ikke tidligere har set Rita, så skal du se med her. Du kan ikke slippe Rita når først du er kommet i gang.