Gratis TV2 Play

TV2 Play er en af de mest populære streamingtjenester hos danskerne. Det er det ikke mindst fordi det er en dansk streamingtjenster, hvor vi kan streame massere af dansk indhold og sågar både se film, serier og TV på en og samme streamingtjeneste. Her på siden vil vi fortælle dig hvilke måder du kan få gratis abonnement hos TV2 Play.

Her kan du se hvilke måder du kan få gratis TV2 Play på:

Hvad er TV2 Play?

TV2 Play er som nævnt danskernes foretrukne streamingtjeneste. TV2 Play gik først under navnet TV2 Sputnik, og var en tjeneste der skulle give online adgang til TV2’s kanaler og TV-programmer. Senere ændrede de navn til det mere fængende og bedre sælgende navn TV2 Play, for at kunne konkurrere med andre streamingtjenester.

I dag kan du se et stort og bredt udvalg af danske og udenlandske TV-programmer, film og serier. Det er især indenfor Comedy, Sport og danske TV-programmer at TV2 Play gør sig bemærket som streamingtjeneste.

Udvalg på TV2 Play

TV2 Play kan bryste sig med at have et meget bredt streaming udvalg, idet de både har on demand TV-programmer, film, serier og sport, men også tilbyder live streaming af alle deres kanaler, og deriblandt meget live sport.

TV-programmer

TV2 er med til at producere og sende en lang række danske TV-programmer hvert år. Det er en blanding er vidensprogrammer, dokumentarprogrammer og realityprogrammer. Nogle af de mest kendte TV-programmer som TV2 har sendt er Årgang 0, Operation X og Danmark har Talent, samt en lang række kendte comedy programmer med Danmarks bedste komikere. Alle disse programmer og mange flere ligger altid tilgængeligt på TV2 Play.

Serier

TV2 har også været med til at producere og sende nogle af de største danske TV successer gennem tiden. De har blandt andet sendt Anna Pihl, Badehotellet, Dicte, Rita og den seneste kæmpe succes Nordskov. Alle disse serier kan ses med et TV2 Play abonnement lige når du har lyst. Udover det er der en lang række andre serier i deres arkiv, også her præger comedy genren udvalget. Der er blandt andet kendte serier som Klovn og Langt fra Las Vegas.

Film

Film på TV2 Play er nok deres svage led i forhold til andre streamingtjenester. Det er meget begrænset hvad der er af film på TV2 Play, det  skyldes primært at det ikke er her deres fokus ligger. Deres udvalg af film er til gengæld ret godt, selvom det er begrænset. Der er mange gode danske film at vælge imellem, og af og til kan man se en amerikansk storfilm. Lige nu kan du finde film som Nynne, Flammen og Citronen og En Kort En Lang.

Sport

TV2 har flere gange forsøgt at have fokus på sport, og har haft deres egen sportskanal TV2 Sport som lukkede, men nu er åbnet igen. Nu ser det ud som om de endelig har den succes med live sport som de har søgt de seneste år. De har stor succes med at vise live NBA, badminton, tennis, fodbold fra den hollandske æresdivision og ishockey fra den danske liga. TV2 er blevet et sted hvor man bestemt har lyst til at se sport, og de kan konkurrere med de andre store sportskanaler. På TV2 Play kan man se al sport live eller se det on demand, hvis man ikke nåede at se det live i TV.

TV2 Play abonnementer

Der findes 3 forskellige abonnementer på TV2 Play. De 3 abonnementer er lavet så de bedst muligt kan dække alles behov.

  • TV2 Play ‘On Demand’-pakken til 59 kr./md.
  • TV2 Play ‘Live’-pakken fra 39-99 kr./md.
  • TV2 Play ‘Hele Pakken’ til 129 kr./md.

TV2 Play ‘On Demand’

Med dette TV2 Play abonnement kan man se alle deres TV-programmer, film og serier lige når man har lyst til det. Du kan stoppe midt i et program, og vende tilbage til det senere. Det som du ikke har mulighed for er at se live TV fra alle TV2’s kanaler. Det kan du så til gengæld hvis du har en TV-pakke hvor kanalerne er i eller hvis du har ‘Live’-pakken på TV2 Play. Denne pakke kan du få 1 måneds gratis streaming til.

TV2 Play ‘Live’

TV2 Play Live giver dig mulighed for at se alle TV2’s kanaler live på nettet, lige når du har lyst. Du kan se dem live på alle dine enheder, også på tablet og mobil ved at hente deres app. ‘Live’-pakken giver dig ikke adgang til at se dine favorit programmer lige når du har lyst, hvis du ønsker dette skal du benytte dig af en af de andre abonnementer. Med dette abonnement får du adgang til at se alle kanaler live, og det indebærer følgende:

  • TV2
  • TV2 News
  • TV2 Zulu
  • TV2 Sport
  • TV2 Charlie
  • TV2 Fri

Med et TV2 Play Live abonnement, får du også live adgang til yderligere 3 kanaler: TV2 Play 1, 2 og 3. På disse kanaler bliver der ofte sendt programmer der ikke har været plads til i sendetiden på deres TV-kanaler. Det er som regel sportbegivenheder der bliver sendt på disse 3 ekstra kanaler.

TV2 Play ‘Hele Pakken’

Den sidste pakke hos TV2 Play giver dig alt hvad der er beskrevet i de 2 ovenstående abonnementer. Med andre ord kan du se live på alle deres kanaler lige når du har lyst, og hvor du har lyst, og skulle du misse et program kan du altid finde det og se det en anden dag i TV2 Plays arkiv.

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Chat med Facebook venner via Beskeder App på Mac  - […] du kunne tænke dig at få TV2 Play gratis, bør du besøge hjemmesiden www.gratisonlinestreaming.dk , som samler alle muligheder for gratis…

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *