TV2 relancerede deres sportskanal TV2 Sport i starten af 2015, med det fulgte der det de kalder TV2 Fan. TV2 Fan er en hjemmeside for dig som er sportsfan, og gerne vil deltage i quiz og dyste mod andre fans, mens du ser din favorit sport i TV.

På TV2 Fan kan du mens du sidder og ser live sport i dit TV, svare på spørgsmål om sporten og dermed teste din viden. Hver gang du svare rigtigt på et spørgsmål optjener fanpoint og coins. Dine coins kan du bruge på at købe forskellige ting i fanshoppen, og du kan blandt andet bruge dem på at købe TV2 Play abonnement. Så ved at optjen coins, kan du få gratis TV2 Play. Du kan bruge dine coins på følgende måde i fanshoppen:

  • For 100 coins kan du få 1 måneds gratis TV2 Play ‘Hele Pakken’
  • For 150 coins kan du få 3 måneders gratis TV2 Play ‘Hele Pakken’

Sådan fungere TV2 Fan

Hver gang der er et lave sports event i form af enten NBA, håndbold eller tennis, kan du quizze med på TV2 Fan, og du kan kun gøre det så længe sporten bliver vist live i TV. Når du sidder og ser sporten i TV kommer der en notifikation i toppen af skærmen, kort inden der kommer et nyt spørgsmål på TV2 Fan. Det betyder at du skal logge på din TV2 Fan konto og være klar, for man har kun mellem 10-15 sekunder til at svare på spørgmålet.

Når spørgsmålet bliver stillet på TV2 Fan vil du få 3 valgmuligheder, hvoraf den ene er korrekt. Der er et ur der tigger ned, og du skal svare inden det når i bund. Når uret er nået i bund vil du finde ud af om du har svaret rigtigt eller forkert. Hvis du har været så god at svare rigtigt, så optjener du 100 fanpoint og 10 coins, svare du forkert får du ingenting.

Sådan kommer du i gang:

  1. Gå til fan.tv2.dk.
  2. Opret en konto, enten med facebook eller med email.
  3. Vælg den sportsgren på forsiden du vil quizze med i.
  4. Vent på det næste spørgsmål kommer.

Hvis der ikke er en live begivenhed i gang, vil der blot stå noget i stil med: “Spil med her når kampen går igang”. Du kan altså kun benytte dig af TV2 Fan når der er en live begivenhed igang i TV. Du kan spille med både fra din PC, tablet eller smartphone.

Nu ved du hvordan du optjner coins til gratis TV2 Play ‘Hele Pakken’. Er du i tvivl om noget, så stil et spørgsmål i kommentarfeltet herunder.