Gratis streaming af lydbøger og e-bøger

I vore dage kan du slippe helt og aldeles for at slæbe rundt på en tung bog, eller ligge og vende dig og dreje dig med den i sengen om aftenen. Det kan du ikke mindst takket være lydbøger, e-bøger og tablets eller smartphones. Kombinationen af de 3 ting betyder at det nu er blevet lettere og hurtigere at læse bøger uanset hvor og hvornår du har lyst. Hvis du eksempelvis cykler, køre i bil eller bus på arbejde, så har du noget fritid der, hvor du lige så godt kan udnytte at du kan høre en god lydbog. Du kan prøve dette helt gratis ved at tilmelde dig en af nedenstående streamingtjenester, hvor du får en grais prøveperiode på de forskellige gratis lydbøger. Her kan du streame gratis lydbøger og e-bøger:

14 dages gratis streaming af lydbøger og e-bøger

Ovenstående streamingtjenester har du mulighed for at prøve gratis i 14 dage. Dette kan du gøre helt uden binding til et abonnement og få adgang til hele deres arkiv af bøger. Alt du skal gøre for at komme i gang er at tilmelde dig gratis på deres hjemmesiden, klik på ovenstående links for at finde ud af præcis hvordan du gør.

Gratis Storytel

Storytel er en startet er nogle svenskere og har siden udviklet sig til at være det mest populære valg af bog streaming i Norden. De er mest kendt for deres store udvalg af lydbøger, men har også tusindvis af e-bøger. Du kan prøve Storytel og hele arkivet af bøger helt gratis i 14 dage, uden at betale hverken depositum eller binde dig til et abonnement. Storytel har utroligt mange gode anmeldelser

Gratis Mofibo

Mofibo er det foretrukne valg hvis man foretrækker at læse e-bøger. De har til forskel fra Storytel haft deres fokus på e-bøger og ikke lydbøger. Deres arkiv af bogtitler byder på 10-tusindvis af e-bøger, men også et hav af lydbøger. Du kan prøve Mofibo gratis i 14 dage helt uden binding, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang. Uanset om du gerne vil høre almindelige bøger, eller om du vil høre lydbøger som giver dig mere viden, så er Mofibo et glimrende valg. Den komplette oversigt over gratis lydbøger finder du på denne side, hvor du også kan sammenligne de forskellige bogtjenester.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *