Gratis film og serie streaming

Der er rigtig mange streamingtjenester der tilbyder 14 dages gratis streaming. Mange af disse tjenester tilbyder gratis streaming af film og serier. Alle kan benytte sig af den gratis periode de forskellige streamingtjenester udbyder. Her på siden kan du finde en samlet oversigt over alle de streamingtjenester hvor du lovligt kan streame gratis film og serier.

Her kan du se hvor du kan få gratis streaming:

Vi anbefaler

Derudover så findes der også:

1 måneds gratis streaming

Alle ovenstående streamingtjeneser tilbyder mellem 14 dage og 1 måneds gratis streaming for alle nye brugere. Ved at klikke på linksne ovenfor kan du læse mere om den enkelte streamingtjeneste og hvordan du prøver den gratis. Du kan også læse et kort resume af hver streamingtjeneste nedenfor.

Gratis Viaplay

Viaplay er nok en af de største udbydere på listen, der giver gratis streaming i 14 dage. De har klart det største udvalg af film og serier, og derudover, så kan du også se en masse streaming af reality serier og lignende, som de også især reklamere med. Viaplay tilbyder et stort udvalg af både voksen og børne fim og serier, hvilket gør at det uden tvivl er vores favorit.

Hvis du vil prøve 14 dage gratis streaming hos Viaplay, så klik her.

Gratis TV 2 Play

TV 2 Play er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark. Den giver mulighed for at streame alle de bedste TV-programmer, film og serier + du kan se alle TV 2’s kanaler live. TV2 Play kan prøves gratis i 30 dage helt uden binding. Du kommer i gang ved at gå til deres hjemmeside og oprette en gratis konto, du skal indtaste dine kreditkortoplysninger, men bare rolig der bliver ikke trukket penge hvis du opsiger abonnementet inden prøveperiodens udløb.

Gratis C More

Desværre kan man ikke længere prøve C More gratis i 30 dage, men der findes andre muligheder for at få C More gratis. Dem kan du læse om på vores side om gratis C More. Du kan dog benytte dig af deres tilbud hvor du kan få 6 mdr. C More abonnement til halv pris.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *