Gratis musik streaming

Du kan prøve et hav af musik streamingtjenester gratis. Blandt du mest populære premium musik streamingtjenester er Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal og Napster, som du som ny bruger alle kan prøve helt gratis. For at hjælpe dig med at finde de steder du kan streame gratis musik, har jeg her på siden lavet en oversigt. Du finde også direkte links til hvordan du kommer igang med din gratis musik streaming. Her kan du få gratis musik streaming:

1 måneds gratis musik streaming

Du kan prøve alle ovenstående musikstreamingtjenester gratis i en hel måned. Prøveperioden er gratis og helt uden binding. Hvis du er interesseret i at se andre måder hvorpå du kan få gratis streaming af musik, kan du navigere til de enkelte sider ovenfor, hvor der står alt om hvordan du får tjenesterne gratis.

Mobilabonnement med gratis musik streaming

Hos rigtig mange teleselskaber kan man få gratis musik med i sit mobilabonnement. Det betyder at du sammen med dit abonnement får gratis adgang til en musikstreamingtjeneste, det kan fx være Spotify, Tidal eller Deezer. Streamingnews.dk har skrevet en fremragende artikel der giver et overblik over samtlige mobilabonnementer med gratis musik streaming.

Gratis Spotify

Spotify var den første streamingtjeneste af slagsen og er i dag også den største. Der er ingen tvivl om at de også er de dyreste på markedet, men du får også hvad du betaler for, og her kan du også prøve spotify gratis i en periode, hvor de løbende har kampagner.

Gratis Tidal

Tidal er startet af store, kendte kunstnere som Jay Z, Beyonce og Kanye West. De startede tjenesten fordi de var utilfredse med den betaling bl.a. Spotify gav kunstnerne, derfor valgte de at starte deres egen musik streaming og har haft stor succes med det. Det er en god streamingtjeneste fordi de har mange kunstneres indhold helt eksklusivt og så tilbyder de den bedste lydkvalitet på markedet.

Gratis Napster

Napster startede et helt andet sted end alle de andre streamingtjenester.

Gratis Deezer

Deezer er et fransk startup der hurtigt har fået stor succes og nu konkurrere med på lige fod med de andre streamingtjenester. Det er uden tvivl også værd at prøve Deezer gratis, så du kan finde ud af hvor stort et udvalg de rent faktisk har.

Gratis Appe Music

Efter i mange år at have kontrolleret musikmarkedet med iTunes, valgte Apple og at gå ind på streamingmarkedet med deres egen musik streaming kaldet Apple Music. Apple har fået mange kunder på deres åbningstilbud, hvor de tilbyder hele 3 måneders gratis streaming for nye kunder. Se også hvor du kan streame gratis film og serier ved at klikke her. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *