Gratis Tidal

Tidal er en af de nyeste streamingtjenester indenfor musik streaming. Tidal har et udvalg på over 30 millioner sange, og siges at betale den højeste kommision til kunstnerne, af alle streamingtjenester. Der findes en række måder hvorpå man kan få gratis streaming af musik hos Tidal. Alle nye kunder hos Tidal kan få 1 måneds gratis streaming, nedenfor kan du se hvilke andre måder du kan få gratis Tidal på.

Hvad er Tidal?

Tidal er en musik streamingtjeneste, og den har udemærket sig på især to punkter. Det første punkt er deres lydkvalitet, de tilbyder nemlig et specielt abonnement med ekstra høj lydkvalitet, og tilbyder dermed den højeste lydkvalitet på markedet. Det andet punkt er at den er ejet nogle af de største stjerner i musikbranchen. Ejerne er blandt andet Jay Z, Kanye West og Rihanna.

Tidal har efter dets lancering fusioneret med en anden kendt streamingtjeneste, nemlig WiMP. De er dermed hurtigt blevet etableret på markedet som en af de største musiktjenester. Er du tidligere WiMP kunde, kan du blot bruge dit login til din WiMP konto og fortsætte som bruger hos Tidal til samme pris.

Musik på Tidal

Du kan lytte til over 40 millioner forskellige musiknumre på Tidal. Eftersom Tidal også er en af de streamingtjenster der betaler mest til deres kunstnere, betyder det at de også har flere kunstnere end nogle af de andre streamingtjenester. Det var blandt andet Taylor Swift der var ude at sige hun ikke mente at musik streamingtjenesterne betalte nok, og derfor trak hun sin musik tilbage fra store streamingtjenester som Spotify. Da Tidal blev lanceret, og da det er ejet af kunstnere selv, så valgte Taylor Swift og andre musikere igen at tilbyde deres musik via en streamingtjeneste.

Der er ikke blot et hav af klassiske sange, der er også mange live sessions ekslusivt tilgængelig på Tidal, med mange forskellige kunstnere. Du kan også finde sange fra store koncerter, som er optaget live og dermed giver en helt anden lyd til sangene. Alt dette kan du få med gratis Tidal i 30 dage.

Musikvideoer

Udover 40 millioner sange at vælge imellem på Tidal, kan du også se mere end 75.000 af de nyeste og bedste musikvideoer, fra de største kunstnere. Det ikke blot musikvideoer der er tilgængelige på Tidal, også bag om videoer ved optagelse af musikvideoer, og eksklusive interviews med kunstnere. Alle videoer kan streames i HD kvalitet og har samme gode lyskvalitet som de 40 millioner sange  på Tidal.

Tidal lydkvalitet

Tidal markedsfører sig på deres helt unikke og ekstremt høje lydskvalitet. Der er en del af deres mission at være den streamingtjeneste på markedet med den bedste lyd tilgængelig. Hvis man vil have den bedste lydkvalitet Tidal kan tilbyde, og også den bedste lydkvalitet der findes, så skal man også betale mere for det. Vælger man at gøre det får man en lydskvalitet der hedder 1411 Kbps (Flac), sammenlignet med Spotify’s på 320 Kbps er det længder bedre.

Tidal abonnement og priser

Tidal tilbyder 2 abonnementer til deres brugere, til 2 forskellige priser. Det gør de fordi de gerne vil give deres brugere den bedst mulige lyd oplevelse, og derfor har de lavet et eksklusivt abonnement, med ekstra god lyd. Begge abonnementer kan også købes som familie abonnement til op til 5 personer, læs mere om familie abonnement længere nede. De to abonnementer ser således ud:

  • Tidal Premium – 99 kr./md.
  • Tidal HiFi – 199 kr./md.

Tidal Premium

Tidal Premium abonnementet er det abonnement du kan sammenligne med de andre streamingtjenesters abonnementer. Det koster 99 kr. om måneden og den første måned er gratis. Du får standard lydkvalitet og HD musikvideoer, samt alt andet Tidal har at byde på. Dette abonnement er også tilgængeligt som familie abonnement med op til 5 personer.

Tidal HiFi

Dette abonnement er Tidals eksklusive abonnement. Her får ekstra høj lydkvalitet, den bedste på markedet, som adgang til over 75.000 videoer i HD og alle Tidals andre funktioner. Tidal HiFi kan du også prøve gratis i 30 dage uden binding, hvorefter det fortsætter til 199 kr./md. medmindre du opsiger det inden udløbsdagen på den gratis prøveperiode. Er også tilgængeligt som familieabonnement.

Familieabonnement

Et familie abonnement gør at du som en familie kan spare mange penge hver måned, på dit Tidal musik streaming abonnement. Du kan købe familieabonnement både med Tidal Premium og Tidal HiFi. Når du vælger et familie abonnement, koste den første person normalprisen på et abonnement fx 99 kr./md. for Tidal Premium. De efterfølgende personer koster det halve hver måned, dvs. 49,50 kr./md. for Tidal Premium, og man kan være op til 5 personer på et familieabonnement. Med et familieabonnement hos Tidal har man også den fordel, at man let kan afspille og se hinandens playlister.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *