Velkommen til indlægget hvor du bliver guidet til at få 1 måneds gratis musik streaming hos Tidal.

Ligesom så mange andre streamingtjenester, kan du hos Tidal få 1 måneds gratis streaming i form af en prøveperiode. Prøveperioden hos Tidal er uden nogen form for binding, blot du opsiger dit abonnement inden de første 30 dage er gået.

Tidal har 2 forskellige abonnementer: Tidal Premium og Tidal HiFi. Det er muligt at vælge enten det ene eller det andet, og prøve det gratis i 30 dage. Måden hvorpå du starte din gratis prøveperiode, er som følger:

  1. Gå til tidal.com/dk/.
  2. Vælg det abonnement du vil prøve gratis i 30 dage.
  3. Indtast dine personlige oplysninger og opret kontoen.
  4. Du kan du streame gratis musik fra hele Tidals musikarkiv.

Du kan her se hvilke andre måder du kan få gratis Tidal på.

Om Tidal

Tidal er en musikstreamingtjenste, startet af en stor gruppe kendte sangere og musikere. De startede Tidal, fordi de mente at der var dårlige vilkår for kunstnerne på de andre musiktjenester, de blev simpelthelt for lavt betalt. De kunstnere der nu ejer og står bag Tidal er blandt andet Jay-Z, Kanye West, Beyonce, Rihanna mf.

Tidal er ikke blot en til musiktjeneste. De har deres fokus på at levere musikstreaming i den højeste kvalitet på markedet. Netop derfor tilbyder de også 2 forskellige abonnementer. Det ene, Tidal Premium, leverer samme lydkvalitet som alle de andre streamingtjenester fx Spotify. Det andet, Tidal HiFi leverer den bedste lyd på markedet, der går ingen lydkvalitet tabt i streaming processen.