Badehotellet er en af de mest populære serier TV 2 nogensinde har vist. Den normale sendetid for badehotellet er mandag aften kl. 20, men det er et tidpunkt hvor der ofte også er mange interessante udsendelser. Her kan finde ud af hvordan du kan se badehotellet helt gratis lige når du vil, og så er det lovligt.

Køb Badehotellet sæson 1-4 på DVD fra 99,95 kr.

Se Badehotellet gratis på TV 2 Play

Du kan nemlig se successerien Badehotellet helt gratis på TV 2 Play. Som ny bruger på TV2 Play kan du få en 30 dages gratis prøveperiode. De eneste du skal gøre er at besøge TV 2 Plays hjemmeside og oprette en bruger. Der er ingen binding når du opretter dig til den gratis prøveperiode, du kan opsige abonnementet når som helst.

På TV 2 Play kan du se samtlige sæsoner af Badehotellet. Ind til nu er der lavet 3 sæsoner, den første sæson består af 6 afsnit mens de to efterfølgende består af 8 afsnit hver. Badehotellet havde første gang præmiere på TV 2 tilbage i 2014 den 16. december.

Første afsnit er altid gratis

Er du ikke helt overbevist om at Badehotellet er noget for dig, men du har blot fået et hav af anbefalinger fra familie og venner, så har du altid muligheden for at se første afsnit helt gratis. Måden du gør det på er ved at klikke på et af nedenstående links, det er ikke engang nødvendigt at oprette en konto på TV 2 Play.

Hvis du har benyttet dig af den 30 dages gratis prøveperiode hos TV 2 Play, kan du på denne side se hvordan du fortsat kan have gratis TV2 Play.

Om Badehotellet

Denne dramaserie fra TV 2 foregår på et lille badehotel ved Vesterhavet. Vi kommer ind i historien i år 1928, hvor en ny sommer er ved at starte og dermed bliver der travlhed på Badehotellet. I serien følger vi de mange spændinger mellem de ansatte på hotellet samt hotellets gæster, men de mange fremmede der kommer og besøger hotellet er ikke altid populære hos lokalbefolkningen.

Det er en fantastisk sjov og underholdende historie der gør en i godt humør. Med i serien er et hav af dygtige danske skuespillere, blandt andet Rosalinde Mynster, Morten Hemmingsen, Amalie Dallerup, Bodil Jørgensen, Ole Thestrup og mange mange flere.