C More tilbød tidligere 1 måneds gratis streaming på deres streamingtjeneste C More Play, som dog nu er skåret ned til 14 dage. Med C More Play for du adgang til flere 100 film og serier online, som du kan se lige når det passer dig. Du kan også se alle film og serier hvor det passer dig, hvis du har en tablet eller smartphone, for C More Play er nemlig tilgængelig på alle enheder. Klik på knappen nedenfor for at komme til C More Play og oprette en gratis konto.

Prøv C More

Prøv C More gratis i 14 dage

C More har prøvet at lave om i deres model, så nu tilbyder de 14 dages gratis C More.

Få 14 dages gratis C More her.

Hvis du allerede har en konto hos C More Play kan du ikke få 1 gratis måned igen. For at se hvordan du ellers kan få gratis C More Play, så vend tilbage til siden ‘Gratis C More Play’. Der er ingen binding ved at tilmelde sig den gratis prøveperiode, men abonnementet fortsætter automatisk når den første måned er gået. Ønsker du ikke at fortsætte abonnementet til 99 kr./md. skal du blot afmelde dig inden din gratis periode er udløbet.

Hvis du ønsker at streame live sport på C More Play, så har du også muligheden for dette. Det er dog kun live golf du kan streame, og det er ikke en del af den gratis prøveperiode. Hvis du ønsker at få adgang til live golf skal du betale for et af C More Plays andre abonnementer, som der ikke er en gratis prøveperiode på. Hvis du vil streame golf skal du købe et af følgende abonnementer:

  • C More Golf – 79 kr./md.
  • C More Golf + Film – 149 kr./md.

God fornøjelse med din gratis streaming periode hos C More Play.