Vil du gerne se den amerikanske udgave af Netflix, for at se deres kæmpe udvalg, i forhold til den danske udgave? Så skal du bruge en VPN. I denne artikel vil vi fortælle lidt omkring VPN og hvordan du kan bruge den til at åbne op for Netflix i USA.

VPN er efterhånden blevet et buzzwork indenfor anonymitet på internettet, og det er ikke uden grund. Når man benytter sig af VPN, så er man mere sikker og anonym på internettet end 99 % af de andre internet brugere.

Hvad er VPN?

VPN står for Virtuel private network og bruges hvis man ønsker at simulere at man har en IP adresse et andet sted end det sted som man rent faktisk befinder sig. Man bruger VPN hvis man ønsker at være anonym på internettet og undgå geografiske blokeringer, da man i stedet for at få vist sin egen Ip adresse, når man besøger en hjemmeside, vil få vist VPN tjenestens ip adresse og den server man går igennem. For med VPN kan du selv vælge hvilken server du ønsker at komme online igennem, så det vil ligne at du befinder dig hvor den valgte server befinder dig i stedet for din egen. Læs mere om VPN her

Hvorfor bruge VPN?

Der er mange årsager til hvorfor man ønsker at bruge VPN. VPN kan hjælpe dig med at holde dig langt mere anonym på internettet, hvilket der er flere og flere der ønsker sig, grundet frygten for hackere og lignende. Udover det, så findes der de såkaldte geografiske blokeringer. En geografisk blokering gør, sørger for at det kun er dem der er på den valgte geografiske placering der har adgang til indholdet. Her er Netflix et rigtig godt eksempel, hvor der lukket for ip adresser som ikke befinder sig i USA. Her kan man gå igennem sin VPN og på den måde få det til at ligne at du befinder dig i Amerika.

Sådan ser du amerikansk Netflix i Danmark

Hvis du gerne vil se amerikansk Netflix, så er det faktisk meget simpelt at komme igang. Alt du skal gøre er følgende:

  1. Køb VPN
  2. Log ind fra en Ip adresse i USA
  3. Opret Netflix konto
  4. Se film og serier med det amerikanske udvalg, som er omkring dobbelt så stort som det danske

Sådan, nu kan du også streame Amerikansk Netflix. Læs mere om VPN ved at besøge VPN-Zone.dk hvor du inklusiv denne guide, kan finde en masse tips og tricks til at bruge VPN.

Hvad koster VPN?

VPN koster ikke voldsomt meget, og du kan få nogle af de bedste vpn tjenester helt ned til 18 kroner om måneden. Derfor er der ingen grund til at bruge prisen som et argument til hvorfor man ikke ønsker at være helt anonym på internettet.

Den bedste VPN

Der er mange holdninger til hvilken VPN der er den bedste, men en af de vigtigste ting du skal kigge efter, er at der uden tvivl at den er sikker og hurtig. Derefter skal du kigge på prisen, men faktisk kan en god VPN sagtens være en af de billigste, fordi de har et langt større netværk og flere kunder til at holde udgifterne nede med. Du kan se nogle af de bedste VPN tjenester her