Vil du gerne tjene penge hurtigt, så er du kommet til det rette sted. For vi har nemlig selv forsøgt flere hundrede muligheder og har her fundet 3 af de bedste måder at tjene penge hurtigt og som du kan starte allerede, så du ikke spilder din tid.

Tjen penge hurtigt

Når du skal tjene penge hurtigt, så er det vigtigt at du finder nogle måder som er lette at komme i gang med og som ikke spilder din tid. For vi har gang på gang fundet en masse ideer og forslag til at tjene hurtige penge, som ofte ender med at vi har brugt flere timer på at tjene 5 kroner. Eller endnu værre, så har vi tabt penge på de muligheder, fordi de krævede at vi skulle bruge penge, for at tjene penge. Her er 5 muligheder til at tjene penge hurtigt, som ikke er hverken spild af tid eller dyre at starte med.

Invester i aktier

Når du købe aktier, så koster det naturligvis noget at komme i gang. Du skal trods alt investere dine penge, men du vil til gengæld også stadig have dem tilgængeligt hvis du skal bruge dem igen. Hvis du gerne vil tjene penge hurtigt, så handler det naturligvis også om held, men ikke mindst også om at handle ud fra din egen personlige risikoprofil. Derfor skal du naturligvis kun handle med aktier, hvis du ved hvad køber, så du ikke løber en risiko for at investere i noget som du ingen anelse om hvad er. Læs mere om aktiehandel i vores artikel: Aktier for begyndere

Hvor meget kan du tjene: Det årlige aktieafkast de seneste år har været på igennemsnit 7 % om året.

Spørgeskemaer

Hvis du gerne vil tjene penge hurtigt, så er spørgskemaer en smart måde at gøre det på. Her kan du nemlig starte på få minutter, og på den måde komme i gang med at tjene penge indenfor 5 minutter. Du bliver ikke millionær, men du vil kunne bruge dine aftner foran fjernsynet, til at sidde med din telefon, tablet eller bærbar og besvare spørgsmål som er ret simple.
Hvor meget kan du tjene: Forvent at tjene mellem 20 og 40 kroner per spørgskema.

Freelance tekstforfatter

Som en tekstforfatter der arbejder som freelancer, kan du faktisk tjene ret mange penge. Det er ikke unormalt at du kan tjene mellem 400 og 600 kroner i timen, hvis du får nogle fornuftige referencer og skriver relativt hurtigt. Det eneste det kræver er at du kan skrive fejlfrit og skrive relativt hurtigt. Du skal blot kontakte markedsførings bureauer og reklame bureauer og høre om de mangler en tekstforfatter, da de fleste af dem nemlig bruge freelance tekstforfattere.

Hvor meget kan du tjene: Mellem 400 og 600 kroner i timen