Elsker du også at streame film og er du stor fan af at gøre det på farten, hvor du f.eks. pendler frem og tilbage til skole eller job? Eller elsker du generelt bare at steame film, så er der godt nyt for alle filmelskere som også elsker at se film telefonen, hvor du kan se alle film præcist som på fjernsynet med alle de nye streaming apps.

Her er iPhone 11 helt perfekt til formålet, hvor du kan få mulighed for at udnytte den store skærm med perfekt billed kvalitet til de nye HD film.

Streaming på iPhone 11

Du kan streame film på din iPhone 11 af høj kvalitet og da denne model har fået en tydelig opgradering af alt lige fra design til software og hardware i sig, så er der ingen tvivl om at du sagtens kan bruge denne til at se film på. Batteriet på iphone 11 er også blevet bedre hvilke også betyde at du på farten kan se flere film uden at tænke på om batteriet kan holde til at se mere, fordi du er bange for at den løber tør for strøm. Batteriet holder nemlig 20% bedre end den tidligere forgænger iphone XS som også havde fået en opgraderet batterilevetid. Men det er et forsat problem som apple har ville løse i denne ny iphone 11 og som de også er lykkes med.

iphone 11 pris

iphone 11 pris

Prisen på en iPhone 11 er i den høje ende og du kan på iphoneluppen.dk se en iphone 11 pris som variere efter om du køber den af selve apple eller om du køber den med et mobil abonnement hvor du ofte kan spare ret mange penge hvis du binder dig til at være hos en udbyder i 6 måneder og til gengæld får en stor mobil rabat som afhænger af hvilket mobil abonnent du har valgt og prisen på det.

Der er mange tilbud på iphone 11 og den pris du finder hos én udbyder er helt sikkert anderledes hos en anden udbyder hvilket betyder at det godt kan betale sig at kigge sig lidt rundt inden man køber den hos sit eget mobil selskab som ikke altid er det billiste.