Hvis du gerne spare penge, så er det først du bør gøre, at undersøge dine faste udgifter hver eneste måned. Her er en af de største udgifter ofte din tv pakke, eller forskellige streaming tjenester, hvilket til at starte med var årsagen til at vi grundlagde gratisonlinestreaming.dk til at begynde med.

Men når du nu spare penge på at streame gratis, hvad skal du så bruge de penge på, som du har sparret? Ja du kan først og fremmest fine en oversigt over gratis streaming muligheder her.

Få en passiv indkomst

Hvis du virkeligt vil lave et klogt økonomisk træk, så ville det være at du dropper alle former for tv pakker og streaming tjenester som du ikke bruger alligevel, og i stedet får skabt en passiv indkomst med de penge du ville have brugt. Der findes en masse måder at få en passiv indkomst på som kun kræver at du investere en smule penge. Læs hvordan du bliver rig med passiv indkomst her

Invester dem i dig selv

Du kan også vælge at gå en anden vej, og i stedet investere disse penge i dig selv. Hvis du investere i dig selv, så kan du eksempelvis bruge de penge på Wellness for dig selv og en potentiel bedre halvdel, dine børn eller lignende. Du kan også bruge pengene på at købe bøger, som kan udvikle dig som person, eller bare bøger til at stresse af med, efter en lang arbejdsdag.