Er du stor fan af TV 2 Zulu serien Sjit Happens, der har nogle af Danmarks sjoveste komikere og bedste upcoming skuespillere i hovedrollerne, så kan du her læse hvordan du kan se alle sæsoner af serien helt gratis.

Køb Sjit Happens sæson 1-3 på DVD fra kun 49,95

Sjit Happens gratis på TV 2 Play

Du kan som nye bruger af TV 2 Play prøve det gratis i 30 dage helt uden binding. Alt du skal gøre er at besøge play.tv2.dk og oprette en brugerkonto. Hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet til 79 kr. om måneden efter den gratis prøveperiode skal du bare opsige det inden da.

Du kan se alle 5 sæsoner af SJIT Happens på TV 2 Play lige når du har lyst. I alt er det 50 afsnit du kan se af den populære ungdomsserie. Ved du endnu ikke om SJIT Happens er en serie for dig, så kan du altid se første afsnit af hver sæson helt gratis, uden at oprette en konto hos TV 2 Play.

Første afsnit af Sjit Happens er altid gratis

Første afsnit af SJIT Happens, faktisk første afsnit af alle TV 2 serier er altis gratis at se på TV 2 Play også selvom du ikke har en konto. For at se første afsnit gratis skal du blot gå til play.tv2.dk og søge efter SJIT Happens i søgefeltet, derefter kan du afspille første afsnit af hver sæson helt gratis.

Om SJIT Happens

SJIT Happens er en ungdomsserie der kører på 5. sæson på TV 2 Zulu lige nu (foråret 2019). Den handler om 4 venner der bor sammen i en lejlighed i København indtil den ene vens søster flytter ind. Man følger derfra de nu 5 uadskillelige venner i deres liv som studerende til at få et arbejde og starte på det virkelige liv, med familie, børn, fast arbejde og hvad der ellers høre til. Hvis du endnu ikke har set SJIT Happens, så bør du afgjort gøre det. Det er uden tvivl en af de sjoveste ungdomsserier der har kørt, og også den med de bedste anmeldelser.