Sådan finder du din hundeforsikring online billigst - 3 simple tips

Vil du gerne finde en hunde forsikring til din nye hund, eller har du allerede en hund med en hundeforsikring, og vil du gerne se om du kan få en billigere hundeforsikring, så er du havnet på den rette side.

Vi elsker nemlig selv hunde, og vil forsøge at hjælpe dig med ikke at komme til at blive snydt af de forskellige forsikringselskaber, med en for dyr hundeforsikring. Men først og fremmest så skal du lige vide hvad en hundeforsikring er, og hvornår det er en lovpligtig hundeforsikring og hvornår det er en tillægsydelse du kan tilkøbe ved siden af den lovpligtige hundeforsikring. Der er også mange der ikke er klar over hvad en hundeforsikring pris kan svinge imellem fra de forskellige selskaber, hvilket gør det endnu mere besværligt at finde det rigtige selskab med den rigtige hundeforsikring.

1. Du kan godt nøjes med den lovpligtige hundeforsikring

Når du er på jagt efter en hundeforsikring, så vil du med garanti opleve at den forsikrings sælger der giver dig tilbuddet vil forsøge at mersælge dig nogle ekstra ydelser i din forsikring til hunden. Der er en hel masse ekstra muligheder, når du skal forsikre din hund, men det er altså nok at få den dækket med den lovpligtige hundeforsikring, som klart er den vigtigste men også den billigste forsikring til din hund.

Lad være med at falde for sælgerens trick med at forsøge at sælge dig en større forsikring end du har brug for, da det hurtigt kan blive rigtig dyrt for dig.

2. Sammenlign hundeforsikringer

Når du skal købe din lovpligtige hundeforsikring, så er det helt iorden at sammenligne de forskellige hundeforsikringer hos de forskellige hundeforsikrings selskaber, og det gør ikke noget at presse dem til at give en lavere pris nu hvor konkurrenten også gør det. Der er dog nogle forsikringsselskaber som eksempelvis Alka hundeforsikring som har den samme pris til alle deres kunder, hvor du på deres hjemmeside kan sammenligne prisen på hundeforsikringer så du direkte online kan se om den er billigere end de andre.

3. Få samlet dine forsikringer og få rabat på hundeforsikringen

Når du skal have en hundeforsikring så kan du med fordel vælge at få samlet alle dine forsikringer så du kan få en samlerabat og på den måde få en billigere hundeforsikring. Det er nemlig ofte her hvor forsikringselskaberne giver de største rabatter på din hundeforsikring, men derudover så kan du også godt regne med at den samlede løsning bliver billigere per forsikring, jo flere produkter du køber hos forsikringselskabet.