Reality TV er den mest sete form for TV herhjemme i Danmark. Efterhånden kan der findes Reality programmer på alle danske TV-kanaler. Her har jeg lavet en oversigt der fortæller dig hvordan du kan se de mest populære reality programmer gratis.

Se Paradise Hotel gratis

Paradise Hotel er det mest populære realityprogram i Danmark. I skrivende stund er der fløjet 13 sæsoner over skærmen på TV 3 og mere end 500 afsnit. Det er ikke så mærkligt hvis du også er blevet fanget af det geniale koncept og elsker dramaet og spændingen som så mange andre danskere. Du kan se Paradise Hotel på Viaplay. Opret en konto på 2 minutter og få 14 dage gratis ved at klikke her. 

Se Robinson gratis

Robinson var et af de første realityformatter der kom til Danmark, hvor deltagerne kæmper om overlevelse på en øde ø i stillehavet. Siden det kom til Danmark er der blevet lavet 16 sæsoner, hvor hver sæson har budt på nye dyster konkurrencer og udfordringer, men med samme intense konkurrence mellem deltagerne. Læs mere om Robinson Ekspeditionen og hvordan du ser den gratis her.

Se Familien fra Bryggen gratis

Familien fra Bryggen er et nyere Realityprogram der tager udgangspunkt i familien Kessler og deres færden på Islandsbrygge. Det er især Linse Kessler der sætter kulør på serien med sin gennemskærende personlighed, skarpe holdninger og selvfølgelig enorme bryster. Find ud af hvordan du ser Familien fra Bryggen gratis på Streamingnews.dk.

Se Masterchef gratis

Masterchef er blevet et af de mest populære realityformatter i udlandet og det er nu også kommet til Danmark. Det har efterhånden kørt en del sæsoner i forskellige formatter og har alle været meget populære. Masterchef handler om at amatørkokke kæmper om at lave den bedste mad, for at få mulighed for at skabe en karriere som kok. Læs her hvordan du ser det gratis.

Se Luksusfælden gratis

Luksusfælden er et af de reality programmer der har fået aller mest TV tid, da det lige nu kører på 17 sæson herhjemme. Det handler om nogle eksperter i privatøkonomi der hjælpe danskere i store økonomiske problemer tilbage på rette køl. Streamingnews.dk har skrevet en artikel om hvordan du ser det gratis.

Du kan også se mange andre gratis reality programmer på Viafree, som er Viaplays gratis streamingteneste. Ulempen ved at se det på Viafree er at du skal se reklamer minimum 3 gange i løbet af et afsnit.

Hvis du vil se gratis Reality, så kan du se det på Viaplay gratis i 14 dage – Klik her.