Overvejer du at investere i kryptovaluta, men er du ikke helt sikker på hvordan du investere i kryptovalutaer, og er du ikke helt sikker på om du overhoved skal investere i kryptovaluta, så skal du læse vores artikel hvor vi fortæller hvordan du kommer bedst muligt i gang.

I denne artikel vil vi kort fortælle hvad kryptovaluta er og hvad det kræver for at investere i kryptovamutaer.

Hvad er kryptovaluta?

investering i kryptovaluta - Sådan gør du

Kryptovaluta er en af de nyeste måder at investere på, og blev skabt som et alternativ til de betalingsmuligheder vi har idag i form af vores forskellige valutaer rundt omkring i verden. De fleste kryptovalutaer blev skabt efter Bitcoin som opnåede sit peak i 2017 hvor den oplevede et kæmpe og eksplosivt skud i vejret, men derefter tog et kæmpe fald. Kryptovaluta er opbygget på blockchain-teknologien som efterfølgende er blevet verdenskendt, så dette betyder der bliver spået en stor fremtid for selve teknologien bag, og mange forventer også at kryptovaluta er kommet for at blive. Men ingen ved hvor meget de kommer til at dominere og ingen ved hvilke kryptovalutaer som kommer til at blive populære i fremtiden og hvilke som ender som projekter der går tabt. Du kan læse meget mere om kryptovaluta her.

Investering i kryptovaluta

For at komme i gang med investering i kryptovaluta så skal du finde en handelsplatform som du kan købe de forskellige kryptovalutaer som eksempelvis bitcoin, ripple og de andre kryptovaluta muligheder der findes derude.

Når du først har oprettet en kryptovalutakonto hos nogle af de forskellige platforme så kan du købe de forskellige kryptovalutaer som du kan lægge i din wallet eller beholde dem på handelsplatformen.

Når du har fået købt dine kryptovalutaer så skal du holde øje med om de falder eller stiger. Da kryptovaluta ofte har det med at lave kæmpe stigninger og kæmpe fald, så skal du være meget obs på at de ikke laver nogle drastiske fald, så du ender med at tabe dine penge. Du skal også være opmærksom på hvis de laver nogle kæmpe stigninger så du kan nå at sælge på toppen.