Netflix stopper aldrig med at byde sine brugere på den bedste oplevelse med streaming af film, serier og dokumentarer. Nu hvor det nye år er i gang, vil Netflix lancere endu flere serier til at underholde de adskillige millioner personer, som anvender denne innovative platform. Denne streaming platform har aldrig fulgt et koncept med “jo mindre, desto bedre”, og derfor opdaterer de konstant platformen med nye utroligt vanedannende serier, hvor folk bestemt vil kaste sig ud at se flere episoder ad gangen med binge-watch! De personer, som anvender Netflix, er utroligt begejstrede og spændte på at tjekke den første episode ud i alle de serier, som streaming giganten gemmer i ærmerne til dem. I denne artikel kigger vi på en liste med serier, som Netflix planlægger at lancere i 2021.  

Surviving Death

Denne serie med titlen Surviving Death har et efterforskningstema, og det forventes at den udkommer i den første måned af 2021. Ifølge kilder, rapporter og den officielle trailer til serien er det en serie med seks episoder, som handler om ideologien om efterlivet. Hver evig eneste episode i serien er fyldt med masser af spørgsmål, som folk tænker over i deres dagligdag, uanset om det handler om hvad det betyder at dø, til hvorvidt døden er enden på en persons eksistens. Serien virker ekstremt nervepirrende og interessant, og den administrerende direktør Ricki Stern er helt enig.

Bel-Air

Hvis du er fan af den notoriske sitcom, Rap Fyr i L.A., vil du helt sikkert blive vild med denne serie. Netflix planlægger at udgive en kort dramaserie i 2021, som i bund og grund er en genopblomstring af den sitcom, som eksisterede for mange år siden.

Blandt hovedrollerne finder vi den legendariske skuespiller, Will Smith, og vi følger det samme plot som vi gjorde i det originale show. Den eneste forskel er at det foregår nu til dags. Serien vil blive tilgængelig på Netflix inden længe, og med den nye mulighed for live streaming med venner, som Netflix har introduceret, kan du endda se showet sammen med dine venner og bringe de gamle minder tilbage!

Clarice

Dette kommende drama er skabt til at føre publikum gennem privatlivet og historien bag en velkendt FBI-agent ved navn Clarice Starling. Denne excentriske serie er baseret på en bog skrevet af Thomas Harris. Seerne kommer på en rejse igennem hele serien, hvor de bliver vidner til de traumatiske barndomsoplevelser, som Starling gennemgik, og som senere giver hende styrke til at bruge sin stemme, når hun arbejder i et mandsdomineret samfund.

Dad Stop Embarrassing Me

Der er endnu ikke et offentligt plot og detaljer for dette show, men vi ved at Jamie Foxx er blandt rollerne i denne kommende serie, som kommer til Netflix i 2021. Det siges at være en utroligt vanedannende serie, hvor Jamie Foxx vil dele sine oplevelser med opdragelse af hans berømte datter, Corinne Foxx. Derfor har både far og datter klædt sig på med rollerne som producer og udøvende producer for denne serie.

Hvilken serie vil du se først?

Netflix puster altid et nyt liv ind i vores hverdag, og denne gang er der er en lang liste med serier, som bringer nye ideer, temaer og plots. Hver serie vil være en helt ny oplevelse for publikum. Det siges at Netflix vil lancere 100+ serier i 2021, så hvilken vil du se først?