Gratis Storytel

Storytel er en af de mest innovative streamingtjenester i øjeblikket. Det tilbyder streaming af et stort udvalg af e-bøger og lydbøger, både online og offline. Er du ikke helt sikker på at streaming af bøger er noget for dig, så kan prøve Storytel helt gratis i 14 dage. Der findes også en række andre måder, hvorpå du kan få gratis Storytel abonnement og vi har samlet dem alle her på siden.

Disse måder kan du få gratis Storytel abonnement på:

Hvad er Storytel?

Før jeg kendte til Storytel, var jeg absolut ikke stor fan af eller god til at læse bøger. Det ændrede sig da jeg prøvede 14 dage gratis hos Storytel, for der kunne jeg nemlig få den afspillet som lydbøger. Det er blandt andet det der gør Storytel til en af de mest innovative streamingtjenester. En lydbog er meget mere behagelig at lytte til i længden, til forskel fra musik og du behøver ikke at sidde koncentreret og læse. Storytel har det største udvalg af lydbøger online.

Lydbøger

Storytel har det bedste online udvalg af lydbøger. De har mere end 10.000 lydbøger at vælge imellem, både på dansk og engelsk. Lydbøger er blevet et populært alternativ til musik, fordi det er en længere og langt mere spændende historie der bliver fortalt, og så kan du endda stadig lytte til den på din daglige togtur eller løbetur. Det er ikke blot god underholdning til de perioder i hverdagen, vi bruger på at transportere os, men også på en ferie hvor man vil slappe af med en god bog. Du kan vælge at læse de fleste bøger både som lydbog og e-bog.

E-bøger

Hvilket bringer os til næste punkt, Storytels udvalg af e-bøger. Der er knap så mange e-bøger at bælge imellem, og de fleste af os der søger til streaming af bøger, gør det da også fordi vi gerne vil slippe for at læse dem selv. Dermed er lydbøgerne langsomt begyndt at tage over for e-bøgerne, da det er en langt mere bekvemt måde at “læse” en bog på. Med det sagt er der dog stadig et stort udvalg af e-bøger på Storytel, og især de populære bøger kan findes både som lydbog og e-bog.

Udvalg af bøger og genre

Udvalget af bøger på Storytel spænder bredt, og der er noget fra en hver genre. En af de største genre indenfor bøger, er krimigenren. Det bære udvalget af bøger hos Storytel da også præg af. Det er især de kendte Skandinaviske forfattere der er dominante indenfor den genre, med bøger som Millenium-trilogien og Kvinden i buret er det blevet slået fast. Men der er også en lang række udenlandske bøger af engelske og amerikanske forfattere.

Det er ikke blot fiktion du kan finde på Storytel. Der er også massere af biografier, info- og undervisningsbøger, samt faglitteratur. Personligt har jeg lettere ved at læse/lytte til en bog der giver mig fakta, da jeg derfor kan lytte mere afslappet til den, og ikke er tvunget til at være 100% fokuseret på at fælge med historien, af frygt for at gå glip af noget senere. Men det er heldigvis hver sin smag, og der er et bredt udvalg af begge dele på Storytel.

Abonnement og priser

Storytel tilbyder 1 abonnement til samme pris uanset hvem man er. Der findes dog måder hvorpå du kan få gratis Storytel, men dem har vi allerede listet øverst på denne side. Deres abonnement koster 99 kr./md. og giver ubegrænset adgang til alle deres bøger, for en person. Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, kan du prøve Storytel gratis i 14 dage helt uden binding.

Er du interesseret i at vide mere om hvordan du får gratis Storytel til din tablet og smartphone, så vil jeg anbefale dig at besøge Gratis-Storytel.dk hvor der findes massere informationer om dette.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *