Der er ikke mange der kender til dette tilbud, men det er faktisk et som alle kan få glæde af hvis de har lyst. Du kan nemlig med tjenesten Eovendo få halv pris på dit C More Play abonnement.

Kort fortalt er Eovendo en tjenester hvor du kan optjene rigtig kontante penge, ved enten at se korte reklamefilm, skrabe lodder, svare på spørgeundersøgelser eller benytte dig af specielle online tilbud på varer. Bag tjenesten står JYSK koncernen.

De penge du optjener med Eovendo, kan du bruge på 3 forskellige ting. Du kan vælge at få dem udbetalt til din Paypal-konto, du kan donerer dem til velgørenhed eller du kan købe et gavekort til C More til halv pris. Hvis det er noget du kunne tænker, så kommer du i gang på følgende måde:

  1. Opret bruger på Eovendo.dk (det kan gøres enten med facebook, google+ eller din email).
  2. Begynd at tjene penge ved at benytte de mange muligheder. Fx kan du optjene penge på at skrabe lodder, se reklamefilm og besvare spørgeskemaer.
  3. Når du har optjent nogle penge, gå til udbetaling > gavekort, hvor du kan købe et 14 dages abonnement til C More Play, næsten 50% af normalprisen.

Du er ikke begrænset til at kun at kunne købe abonnementet 1 gang, du kan gøre det igen og igen, hver gang du har optjent penge nok til det.

Hvad er Eovendo?

Eovendo er en tjenste lavet og ejet af JYSK koncernen. Ideen var oprindeligt at give forbrugeren penge for at se og bedømme reklamefilm. Dermed kunne virksomhederne få noget respons og feedback på deres reklamer, mens forbrugerne ikke spildte deres tid med at se reklamer, men rent faktisk fik en belønning for det. I dag er det stadig muligt at tjene penge på at se reklamer, men der er også kommet mange andre muligheder for at optjene penge.

Besvar spørgeundersøgelser

Du kan også tjene penge på at besvare korte spørgeundersøgelser, fra Epinion som udfører dem for virksomheder og brancher. De fleste besvarelser giver dig en belønning på 2 kr. stk. Du kan nogle gange svare på op til fire spørgeundersøgelser på 1 dag.

Skrab skrabelodder

Du kan også optjene penge ved at gøre noget så simpelt som at skrabe skrabelodder. Du kan i gennemsnit skrabe to lodder om dagen, og har mulighed for at vinde gavekort på 100 kr. til en webshop. Men selvom du ikke vinder, så får du stadig en belønning på 10 øre.

Online tilbud

Hvis du ofte handler online, kan det også være en fordel at være bruger af Eovendo. De tilbyder nemlig tit eksklusive tilbud hos nogle af Danmarks mest populære webshops.

Tjen 20-30 kr. om dagen

Ved at benytte dig af alle de muligheder der er for at optjene penge på Eovendo, kan du uden problemer optjene mellem 20 og 30 kr. om ugen, men også meget mere end det. Det er mere end rigeligt til at købe et nyt C More Play abonnement hver 14. dag. Hvor mange penge du tjener om dagen på Eovendo, er meget afhængig af hvor engageret du er.

Det kan godt være lidt forvirrende at forstå hvordan Eovendo egentlig fungere, og om det overhovedet virker. Vi vil ikke snyde vores læsere, og har derfor selv testet det. Har du nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at stille dem nede i kommentarfeltet 🙂