illustreret Videnskab er et af de mest læste magasiner i Danmark. På landplan har de over 530.000 læsere, og som de selv siger det er det fordi de stiller en af menneskets største drifter, nysgerrigheden. Hvis du gerne vil finde ud af om Illustreret Videnskab virkelig stiller din nysgerrighed, så kan du prøve det gratis i 30 dage.

30 dages gratis Illustreret Videnskab

Du kan prøve at læse denne måneds Illustreret Videnskab, samt 15 andre magasiner helt gratis. Det kan du med streamingtjenesten Wype, der er en service af forlaget Bonnier som også står bag Illustreret Videnskab. Wype giver dig digital adgang til alle Bonnier’s 16 magasiner hver måned. Det er en abonnementsbaseret streamingtjeneste, som du kan prøve gratis i 30 dage helt uden binding.

Prøv Illustreret Videnskab gratis

De 30 dage er uden binding, men ønsker du at fortsætte abonnementet efter prøveperiodens udløb, koster det 99 kr. om måneden. Med mindre du allerede er abonnent på et af Bonniers fysiske magasiner, så kan du få Wype til en speciel pris på 29 kr/md. Det giver dig dog mulighed for at få gratis illustrerede videnskab i en hel måned.

Andre muligheder for gratis Illustreret Videnskab

Der findes også andre måder hvorpå du kan prøve Illustreret Videnskab. Den smarteste måde at prøve det på, synes jeg dog er ovenstående. Der får du nemlig ikke blot mulighed for at prøve Illustreret Videnskab gratis, men også 15 andre magasiner. Herunder er de andre gratis måder listet.

Lidt om Illustreret Videnskab magasinet

Illustreret Videnskab, bliver også forkortet illvid, er et Danmarks mest læste magasiner med over 530.000 læsere. Magasinet har eksisteret siden 1984, hvor de har leveret alt den nyeste viden og forskning på månedsbasis til den danske befolkning. Magasinet bliver stadig udgivet på månedsbasis, og er tilgængeligt på i fysik og digitalt format (via Wype).

Magasinets indhold

I Illustreret Videnskab kan du hver måned læse om det nyeste indenfor videnskab og forskning. Redaktionen sørger for at der hver måned er et bredt udsnit, af nyheder indenfor forskellige forsknings og videnskabs områder. Blandt følger de tæt med i rumforskning, lægevidenskaben, naturens og menneskets udvikling, samt det nyeste indenfor den teknologiske verden.

Magasinets udseende

Det fysiske eksemplar af magasinet udkommer altid i standard A4 størrelse, i papir af rigtig god og behagelig kvalitet. Den digitale udgave udkommer via Wype, og er derfor tilgængelig på alle dine foretrukne enheder. Du kan både læse magasinet på smartphone, tablet og PC.

Illustreret videnskab abonnement

Der findes 2 slags abonnementer på Illustreret Videnskab. Der er det almindelige fysiske abonnement, og det digitale streaming abonnement via Wype. Det digitale streaming abonnement har du mulighed for at prøve gratis i 30 dage. Du har ikke mulighed for at prøve det fysiske abonnement gratis.

Det digitale abonnement

Det fysiske abonnement