Skal du på gavejagt men har ingen gaveideer til ham og hende som har alt, så bare rolig. Vi kommer her med nogle gaveideer som med garanti falder i god jord.

Iaveideer til ham og hende

Ja, det kan være svært at finde en gave til ham og hende, hvis de ikke ønsker sig noget som helst. Du bør naturligvis altid gå efter at få en ønskesedddel, da en gave man har ønsket sig som regel altid falder i bedre jord, end hvis man køber noget som de rent faktisk mangler. Men hvis du skal være kreativ og give ham og hende hende en gave som de ikke vidste de manglende, så overvej følgende gaveideer.

Intelligent kuffert

En intelligent kuffert er fremtidens kuffert. Med en intelligent kuffert, så vil du sikre dig at give en gave, som fremover kommer med på alle ferier og som du vil blive husket for i årevis. Og selvom ham eller hende siger at de har alt, så har de sandsynligvis ikke denne kuffert. Med den intelligente kuffert kan du med din App tracke præcist hvor din kuffert befinder sig, du kan lås din kuffert, oplade din smartphone eller tablet, få svar på om du har overvægt og du vil endda også få besked hvis kufferten er ved at blive efterladt.

Automatisk p-skive

Hvis der er noget som stort set alle mennesker er enige om, så er det at p-bøder er øv. Derfor vil en af de bedste gaver du kan give, naturligvis også være muligheden for at undgå dem så hvidt det er muligt. Med en automatisk p-skive, vil du ikke længere skulle sætte din p-skive til på bilen, fordi så vil du blot kunne forlade bilen og så viser den automatisk hvornår du parkerede, uden at du manuelt skal gøre noget som helst.

Giv en gave som overrasker

Du kan også vælge at få en ønskeliste, men fordi du gerne vil overraske ham eller hende, så kan du vælge at gå helt udenom den liste du har fået fra dem og bare købe noget som de ikke forventer at få. Det er klart bedst at give en gave som de rent faktisk kan bruge, så prøv i noget tid forinden at lytte til om de siger de mangler noget, som ikke står på ønskelisten. For hvis du kan give en overraskelse, som de også står og mangler så vil du med garanti give en gave til ham og hende som de bliver glade for. Hvis du vil finde sådan en gave, så kan du få inspiration på gavetid.dk til forskellige lejligheder, anset om det er en gave til ham eller hende som har alt.