I de gode gamle dage, var flow tv den eneste form for underholdning man kunne finde, udover radio og biografer. Selvfølgelig var der andre former for underholdning, som f.eks. teater, koncerter og lignende, men når det kommer til underholdning i levende billeder, så var flow tv det eneste man havde. I dag er det dog en helt anden historie. Det gamle flow tv er out, fordi det er blevet udkonkurreret af alle de forskellige streamingtjenester der er poppet op, igennem de sidste 10 år. I dag er det kunden der bestemmer hvad de vil se og ikke tv-kanalerne. I denne artikel kigger vi lidt på de bedste ting du kan streame online.

Disney+

Selvom Netflix har rigtigt meget indhold at god kvalitet, så kan man bare ikke komme uden om Disney+.
Alle Marvel filmene alene, gør dette til en af de absolut bedst streamingtjenester på markedet. Udover Marvel finder man også alt andet Disney content man overhovedet kan forestille sig. Alt lige fra de gode gamle tegnefilm, til de hyggelige familiefilm og alle de nye film, som er udkommet de sidste par år.

Netflix

Når man siger streaming, så kan man heller ikke komme udenom Netflix. Selvom der findes rigtig mange andre gode streamingtjenester, så er Netflix bare langt foran deres konkurrenter. Tusindvis af titler, som inden for de senere år, er blevet suppleret med egne produktioner, som er generelt set er overraskende gode, gør at man ikke kan ignorere Netflix, når man går og overvejer hvilket streamingplatform man skal vælge. Udover et stort udvalgt af kendte og mindre kendte film og serier, har Netflix som sagt deres egne produktioner liggende. Da Netflix begyndte på dette, var der mange der tvivlede på dem, men her, et par år senere, må man bare tage hatten af, for alle de fede ting som Netflix har formået at producere.

Saxo Premium

Nu er der sikkert nogen der tænker: ”Streaming… Disney, Netflix, okay… Men Saxo Premium? Det hører da slet ikke til på denne liste”. Teknisk set, så er lydbøger online også en form for streaming, så det retfærdiggør Saxo på denne liste over de bedste ting du kan streame online. Saxo har et kæmpe stort udvalg af lydbøger, både af mindre kendte forfattere og folk man aldrig har hørt om, men også et kæmpe udvalg af kendte forfattere, med nogle af deres mest kendte og bedste bøger. Film og serier er helt sikkert en kæmpe ting, hvor lydbøger er en smule undervurderet.