Juletiden er travl som ingen anden, men derfor mener vi bestemt ikke, at man bør lade det gå ud over sin sport. Derfor har vi som en ekstra julegodte fundet frem til de bedste online kanaler til streaming af sportsbegivenheder og sportsevents. Læs videre for at høre alle tips og tricks.

Live Soccer TV

Fodbold er en af de mest populære og efterspurgte sportsgrene overhovedet i hele verden, og derfor ligger denne da også højt på listen. Den kan højst sandsynligt være med til at tilfredsstille nogle af de vildeste fodboldfans’ behov. Den siges at være forholdsvis stabil og brugervenlig, men at den har geografiske begrænsninger, så du måske ikke har adgang til alt indhold.

Stream2Watch

Dette er en af de store spillere på især det amerikanske marked. Den er kendt, fordi den giver adgang til utroligt mange forskellige slags sportsgrene og siges at have en relativt højt streaminghastighed. Samtidig har den dog været kritiseret for, at den indeholder alt for mange pop-op-vinduer, og mange føler ikke, at de kunne få lov til at se deres sport i fred.

Unibet Casino

Selvom det måske kan forekomme utraditionel, så har Unibet TV en rigtig stabil sportsstreaming med over 10.000 af de allerstørste kampe. Og så dækker den alle type sportsgrene – danske som internationale. Du kan bl.a. se alle kampene i amerikansk fodbold via en NFL Live Stream. Hvis du derudover har lyst til at oddse på kampene for at deltage i chancen til at vinde de helt store præmier, så er det også kun få klik væk.

Hotstar

Denne side ejes af Star Network og henvender sig nok hovedsagligt til et indisk publikum på grund af dets udvalg i serier og film. Her kan man også se diverse sportsgrene i HD som fx golf, svømning og formula 1. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle sportsgrene, som kan streames uden for Indien, hvis du ikke har en VPN.

LiveTV

Denne sportsside har et international ry, og den kan lige nu fås på sprogene engelsk, russisk, spansk, tysk, tyrkisk, italiensk m.m. Den har over 25 millioner besøg om måneden, og er derfor en af de helt store. Engang imellem kan den dog opleve klager omkring, at folk ikke har adgang. Dette ser i særdeleshed ud til at være tilfældet med Storbritannien. Desuden har de heller ikke live streams af NHL eller andre amerikanske sportsgrene.

ESPN

Ligesom med nogle af de andre sider, at den ikke tilgængelig fra alle lande, og desuden er den ikke fuldstændig gratis, da der er nogle funktioner, der tages betaling for. Det er heller ikke alle sportsgrene, der er tilgængelig, da de ikke ejer rettighederne. På trods af alt dette skal det dog nævnes, at det er en hjemmeside med en intuitiv interface og videoer i høj kvalitet.

StreamWoop

Denne side er også primært populært i Amerika, og langt de fleste amerikanske favoritter, er derfor dækket. Til gengæld mangler den praktisk talt alle europæiske ligaer, og man kan ikke få adgang til siden fra alle lande. Men det er værd at prøve, da man hverken skal registrere sig eller abonnere.