Du kan helt gratis prøve Storytel i 14 dage uden binding. I den 14 dages gratis prøveperiode får du adgang til hele Storytels arkiv af lydbøger og e-bøger.

Storytel udbyder kun et abonnement, og det kan du prøve gratis i 14 dage ved at følge disse simple anvisninger:

  1. Gå til Storytel.dk.
  2. Opret en gratis konto, og indtast de nødvendige oplysninger (inkl. kreditkort oplysninger*).
  3. Gå i gang med at streame lydbøger og e-bøger på din PC, tablet eller smartphone.

*Der bliver ikke trukket penge før de 14 dage er gået.

Ønsker du at fortsætte dit abonnement efter den 14 dages prøveperiode, skal du ikke foretage dig noget. Ønsker du derimod at opsige dit abonnement, fordi det ikke var noget for dig, skal du blot gå til min konto og trykke på knappen ‘Annuller abonnement’.

Om Storytel

Storytel er den største leverandør af streaming af lydbøger online. Du kan som abonnent vælge mellem 10.000 lydbøger i mange forskellige genre. Udover det kan du også vælge at streame e-bøger. Der er også et stort udvalg af e-bøger, og nogle bøger kan sågar både streames som e-bog og lydbog.

Med Storytel kan du høre eller læse bøger på din PC, tablet eller smartphone. De har både en iOS og en Android app, så uanset om du har en iPhone eller Android telefon kan du hente Storytels app. Det er muligt at have 5 bøger ad gangen arkiveret på sin telefon, så man kan lytte til dem mens man er på ferie uden at bruge data, se her hvordan.