Familien Beha har stjålet hele Danmarks hjerter med deres fantastiske jordomrejser på båden Havana. Flere 100.000 danskere følger dem hver gang de tager ud på et nyt eventyr, for at udforske de dele af verden vi sjældent selv får besøgt. Her får du guiden til hvordan du kan følge med i Kurs mod fjerne kyster gratis.

Køb Kurs mod fjerne kyster sæson 1-3 på DVD for 49,95 kr.

Kurs mod fjerne kyster gratis på TV 2 Play

Du kan se Kurs mod fjerne kyster helt gratis på TV 2 Play. Det kan du fordi alle nye brugere på TV 2 Play kan prøve streamingtjenesten gratis i 30 dage. Den gratis prøveperiode på TV 2 Play er uden binding hvilket vil sige du kan opsige dit abonnement til hver en tid inden de 30 gratis dage er gået. Ellers fortsætter abonnementet til 69 kr. om måneden.

Alle 4 sæsoner af Kurs mod fjerne kyster er altid tilgængelige på TV 2 Play, så du kan se alle afsnit lige når du har lyst. Er du ikke helt fanget af serien eller vil du bare gerne se hvad de hele gå ud på, så læs herunder hvordan du kan se første afsnit af alle sæsonerne gratis uden at oprette en TV 2 Play bruger.

Første afsnit af serien er altid gratis

Du kan altid se første afsnit at Kurs mod fjerne kyster gratis på TV 2 Play også selvom du ikke har en TV 2 Play bruger. Måden du gør det på er ved at gå til play.tv2.dk og søge efter kurs mod fjerne kyster i søgefeltet og derfra skal du bare vælge en sæson og det første afsnit i sæsonen. Det vil helt automatisk blive afspillet også selvom du ikke er logget ind.

Om Kurs mod fjerne kyster

I Kurs mod fjerne kyster følger vi familien Beha og de eventyr de selv kaster sig selv ud i på familiebåden Havana. Det er Mikkel Beha, hans kone og tre sønner der færdes på båden og primært Mikkel selv der fortæller om de forskellige kulturer de besøger rundt om i verdenen. Hvis du endnu ikke har set denne fantastiske serie, så skal du komme i gang øjeblikkeligt. Du kommer til at sidde klistret til skærmen indtil du har set alle sæsoner.