Gratis Viaplay

Viaplay er en nordisk streamingtjenester og derfor også en af de mest populære streamingtjenester her i Danmark. De har efterhånden eksisteret en del år og deres indhold kan hamle op med det Netflix og C More har at byde på. Her kan du se hvordan du kan få gratis Viaplay.

Du kan få gratis Viaplay på følgende måder:

Prøv Viaplay gratis i 14 dage

Alle der ikke før har været brugere af Viaplay kan prøve det helt gratis i 14 dage. Det kræver som sagt at du ikke allerede har en bruger hos Viaplay og derudover skal du bare oprette en gratis konto, indtaste dine personlige oplysninger og wupti så har du gratis Viaplay. Der er ingen bindingsperiode efter de 14 gratis dage og du kan til hver en tid opsige dit abonnement. Hvis du ikke opsiger dit abonnement fortsætte det efterprøveperioden til 99 kr./md.

Viaplay har et stærkt udvalg af film og serier fra både norden og udlandet, som du kan se helt gratis på Viaplay ved at oprette dig med den gratis prøveperiode. Men de har også et abonnement med sport, der giver dig mulighed for at se live sport og on-demand sport, dette er dog ikke inklusiv i den gratis prøveperiode hos Viaplay. Herunder kan du læse mere om udvalget i de forskellige kategorier.

Hvad er Viaplay?

Viaplay er en on-demand tjeneste, hvor du kan opleve et stort udvalg af TV-programmer, film og sportsbegivenheder. Du kan hvor som helst og når som helst se dem enten via din Viasat tv-boks, din computer, spille-konsol, Smart-TV, Chromecast, Apple-TV, tablet eller din mobiltelefon. Har du allerede en stor “Danmarks-pakke” fra Viasat via parabolen, har du faktisk allerede adgang til Viaplay.

Hvad kan du se på Viaplay?

Der er et stort udvalg af film, TV-serier og sportsbegivenheder. Du kan bl.a. se alle de populære programmer fra TV3, og derved vælge det program som du er i bedst humør til. Er du til fest og farver, kan du se hvordan man fester i “Sommer i Sunny Beach”. Eller er du mere madorienteret eller er stor fan af Gordon Ramsay, kan du se ham styre køkkenet med hård hånd i “Ramsay’s Kitchen Nightmares US”. Derudover er der også masser af børneprogrammer, fx “SvampeBob Firkant“, “Bananer i Pyjamas” osv. Så der er altså programmer for hver en sjæl.

Film på Viaplay

Viaplay har længe satset på at have et stort udvalg af film og serier og det har de i høj grad lykkedes med. Blandt de mest populære streamingtjenester der er, formår de at have nogle gode og nye titler både til børn og voksne. De har en god blanding af film i alle genre og der er både medrivende action film, romatiske eventyr og fængende dokumentarer. Der er ingen tvivl om at Viaplay forsøger at være dem med det bedste og nyeste indhold, og det levere de også rigtigt tilfredsstillende på.

Serier på Viaplay

Serier har de seneste par år taget over efter film der længe har været det foretrukne hos forbrugeren, men nu vil vi gerne følge med i en historie der spiller sig ud over lang tid og hvor vi lærer rollerne rigtig godt at kende og knytter os til dem. Det kan man også se på Viaplays indhold, hvor de har formået at få en lang række af de mest populære serier og endda eksklusiv ret til at vise mange af dem.

Det seneste på seriefronten fra Viaplay er at de ligesom Netflix har produceret deres helt egen originale serier kaldet Swedish Dicks, som allerede har være en stor succes. Der er flere originale serier fra Viaplay i produktion og de vil langsomt få premiere en ad gangen på den populære nordiske tjeneste. Huske at prøve Viaplay gratis i 14 dage.

TV-programmer på Viaplay

Da Viaplay er en del af koncernen der også ejer TV-kanalerne TV 3 mm. har de også rettighederne til at vise alle de programmer der bliver produceret til TV 3. Det betyder du kan se populære TV og Reality-programmer på Viaplay uden reklamer. Du kan endda se Paradise Hotel og Robinson mm. helt gratis på Viaplay ved at benytte dig af prøveperioden på 14 dage.

Sport på Viaplay

Som nævnt er Viaplay meget mere end film, serier og TV-programmer. De har også en stor mængde sportsrettigheder til blandt andet de største fodboldligaer i Europa, motorsport, kampsport, tennis, NFL, golf og meget mere. Du kan live streame alle sportsevent fra de ligaer de har sportsrettigheder til eller du kan vælge at se dem on-demand hvis du ikke kan nå at se det live.

Der er desværre ingen gratis prøveperiode på Viaplays sportsabonnement, men du kan købe adgang til det når du har lyst. Abonnementet løber en måned ad gangen og der er ingen binding.

Viaplay for børn

Børn benytter i højere grad deres tablet og telefon til underholdning. Viaplay har derfor også valgt at fokusere på indhold til børn. Hos Viaplay kan man streame et hav af børnefilm og børneserier, og meget af det er noget af det aller nyeste der er lavet til børn. Viaplay er nok den bedste streamingtjeneste ligenu hvis man kun sammenligner indhold til børn.

Viaplay priser

Viaplay har i alt 4 abonnementer du kan vælge imellem. De giver alle adgang til noget forskelligt og er lavet så du ikke føler du betaler for mere end højst nødvendigt. De 4 abonnementer du kan vælge imellem står herunder sammen med priserne på dem.

Nu ved du en helt masse om Viaplay, hvad de kan tilbyde dig og hvordan du får Viaplay gratis. Nu er der bare tilbage at ønsker dig go fornøjelse med at benytte tjenesten.

Hvis du vil se Viaplay gratis i 14 dage, så klik her.