Gratis Spotify

Hvis du er havnet på denne her side er det nok fordi du er interessert i at vide hvordan man får gratis Spotfy, så det vi jeg fortælle dig. Du kan få gratis Spotify på flere måder, du kan sågar få gratis Spotify for evigt. Herunder kan du se hvordan du kan få gratis Spotify.
  1. Gratis Spotify med reklamer
  2. Gratis Spotify Premium
  3. Mobilabonnement med gratis Spotify
Klik videre på et af ovenstående link for at finde ud af hvordan du får gratis Spotify. Du kan også vælge at læse videre herunder, for at få noget mere viden om Spotify og hvad du kan med Spotify.

Om Spotify

Spotify var en af de første musik streamingtjenester på markedet og i dag er de stadig en af de største. Spotify blev startet af nogle svenskere, der syntes at musikbranchen trængte til at forny sig og det blev taget godt i mod. I vore dage er der sjældent nogle der køber CD’er mere, de fleste benytter en musiktjeneste som Spotify, så de kan høre musik uanset hvor de er.

Udvalg af musik på Spotify

På Spotify kan du lytte til mere end 30 millioner musik numre fra hele verden. Spotify har et samarbejde med alle de største pladeselskaber og dermed også rettighederne til enorme mængder musik. Du kan høre musik fra de største stjerner som Kanye West, Beyonce og Taylor Swift til mindre lokale og ukendte kunstnere.

Spotify på alle enheder

Er du i tvivl on du har det hardware der skal til for at du kan benytte Spotify, så kan jeg berolige dg med at det behøver du slet ikke tænke på, for Spotify kan afspilles på alle enheder og alle styresystemer. Du kan downloade og afspille musik fra Spotify på følgende enheder:
  • Smartphones
  • Tablets
  • PC’er
Og du kan gøre det uanset hvilket af nedenstående styresystemer de har:
  • iOS
  • Android
  • Windows
  • Linux
Der er også masser af muligheder for at personliggøre dit Spotify feed uanset hvor du er logget på, men det kan du læse meget mere om i næste afsnit.

Spotify funktioner

Spotify har en lang række funktioner der gør din brugeroplevelse langt bedre. Du kan læse mere om alle disse funktoner herunder og finde ud hvad de gør for at gøre din oplevelse af produktet bedre. Browse Browse funktionen er den mest nyttge funktion til opdage ny musik og nye kunstnere. Funktionen giver dig mulighed for at lytte til forskellige prædefinerede lister, der hele tiden tilpasser sig det der er populært lige nu. Du kan vælge mellem at lytte til musik i en bestemt genre, eller fra en af hitlisterne, de nyeste album eller du kan bruge funktionen ‘Discover’ til finde inspiration. Activity Actvity er en funkton der er fed at bruge, hvis mange af dine venner også er på Spotify. Her kan du nemlig se et feed over de seneste musiknumre, kunstnere og albums dine venner har lyttet til og på den måde blive inspireret gennem det de lytter til. Radio Rado funktionen er god at bruge hvis du bare har lyst til at høre musk og ikke ved hvad de skal være. Funktionen fungere lidt ligesom en radio, du vælger en kanal med et bestemt tema og trykker afspil, hvorefter du vil have musik kørende indtil du trykker stop. Playlists Du kan selvfølgelig også lave dine egne Playlister, hvor du udvælger præcis de sange og kunstnere du vil have på listerne. Du kan lave lige så mange playlister du har lyst til. Omvendt kan du også lytte til andres playlister og følge de playlister.

Spotify abonnementer og priser

Nu til den sidste og vigtigste information om Spotify. Som Spotify bruger kan du vælge mellem 3 forskellige abonnement alt efter dine behov. De 3 abonnementer har forskellige priser, men du får adgang til de samme funktioner uanset abonnement. Spotify Free Dette Spotify abonnement er gratis, men til gengæld vil der blive afspillet reklamer imellem musiknumrene, som du ikke kan springe over. Du kan heller ikke afspille lige præcis de sange du vil høre, da abonnementet kun giver adgang til shuffle funktionen. Spotify Premium Spotify Premium koster 99 kr./md. og giver adgang til alt på Spotify uden reklamer og med fri afspilning af alle sange. Det giver dog kun adgang for en bruger, men brugeren kan være logget på på alle sine enheder, dog kun afspille fra en enhed ad gangen. Spotify Family Spotify Family fungere ligesom Premium abonnementet, men forskellen er at op til 6 brugere kan afspille musik på samme tid. Family abonnementet koster 149 kr./md. Hvis du vil have gratis Spotify, så har i i perioder tlbud hvis du får et Telmore Play mobilabonnement