Gratis Mofibo

Her på siden vil jeg fortælle dig hvordan du kan få gratis Mofibo, på flere forskellige måder. Mofibo er en tjeneste hvor du kan streame e-bøger og lydbøger på dine favorit enheder. Nedenfor kan se alle de måder du kan få gratis Mofibo på lige nu.
  1. Gratis Mofibo i 14 dage
  2. Mofibo gratis med DSB+
  3. Mobilabonnement med gratis Mofibo
For at læse mere om hvert enkelt måde og hvordan du får sat gang i den gratis periode af Mofibo, skal du klikke på linksne. Du kan også vælge at blive på siden her lidt længere og læse mere om Mofibo og indholdet på streamingtjenesten.

Udvalg af bøger

Mofibo har et stort udvalg af bøger, faktisk kan du læse eller lytte til mere end 10.000 bogtitler. Nu skriver jeg lytte eller læse og det er fordi du har muligheden for både at streame lydbøger og e-bøger hos Mofibo. Der bliver hele tiden opdateret i deres lydbøger og e-bøger, så du kan være sikker på at de nyeste skud på stammen er at finde derinde, som du kan prøve at streame gratis.

Lydbøger på Mofibo

Lydbøger er blevet rigtig populært i løbet af de seneste par år. Der er det fordi man nu kan høre bøger ligesom man høre musik og det giver mulighed for at multitaske, altså lavet noget andet samtidig med man lytter til bogen. Lydbøger bliver benyttet meget ligesom musik fx når folk løber eller går en tur. Mofibo har Nordens største udvalg af lydbøger og der kommer fortsat nye lydbøger til, så udvalget bliver bare større og større. I skrivende stund er der mere end tusinde lydbøger på Mofibo. Du kan prøve at høre lydbøger gratis på Mofibo, ved at benytte dig af en af metoderne øverst i denne artikel. Personligt så bruger jeg Mofibo lydbøger når jeg eksempelvis cykler eller køre på arbejde, og hvor jeg ellers ville have hørt musik.

E-bøger på Mofibo

Der er ikke kun mange lydbøger på Mofibo, der er også et væld af e-bøger. Faktisk er det sådan at Mofibo startede med kun at tilbyde e-bøger, men senere valgte de også at tilføje muligheden for at lytte til bogen. Derfor har Mofibo i dag også det største udvalg af e-bøger i alle genre. Det er klart kriminalgenren der dominere udvalget af bøger, men sådan er det jo også i en boghandel. Du an prøve at læse e-bøger gratis på Mofibo med en af metoder nævnt øverst på siden her.

Mofibo offline

Mange danskere læser bøger når de er på ferie og ligger ved poolen eller på stranden. Derfor er denne funktion hos Mofibo også helt genial. Med denne funktion kan du nemlig downloade dine favorit bøger til din smartphone eller tablet og dermed afspille dem overalt i verden helt uden internet.

Mofibo abonnement

Mofibo har kun et abonnement til en pris. Det koster 129 kr./md. og giver adgang til alle bøger på Mofibos bogreol. Det giver dog kun adgang for en bruger og der kan kun afspilles bøger fra en enhed ad gangen, hvor de har fået flere forskellige priser, hvis du eksempelvis ønsker at dele med hele familien.