Gratis HBO Nordic

Vil du gerne prøve HBO gratis, inden du bruger penge på et abonnement? Så er du kommet til det helt rette sted. Nedenunder kan du se nogen af de metoder til hvordan du kan få gratis adgang til HBO.

Gratis HBO Nordic med Telmore mobilabonnement

Du kan få HBO Nordic gratis via Telmore mobilabonnement Telmore Play. Telmore tilbyder nemlig i øjeblikket, at du får 13 services inkluderet i deres mobilabonnement, hvor abonnementet til HBO Nordic er én af disse 13 services. Udover abonnementet til HBO Nordic får du også Politiken Web, Ekstra Bladet EKSTRA, Mofibo, CMore Play, Telmore Musik, Euroman, Eurowoman, TV 2 Play, gastro, RUM-magasin, Fit Living og Min Bio. Der er forskellige abonnementer afhængig af hvor meget taletid og data du vil have i dit abonnement, så udover at du bør vælge at du kan få gratis HBO Nordic med i dit Telmore mobil abonnement, så bør du også huske at dit abonnement skal passe til forbruget på abonnementet.

Gratis HBO Nordic som kunde hos Telia

Telia og HBO har indgået et samarbejde, så hvis du køber et af Telias mobilt bredbåndsabonnementer, kan du få 12 mdr. abonnement med HBO inkluderet i abonnementet. Og der er ikke nogen bindinger eller lignende, så du kan sagtens opsige dit abonnement inden udløbsdatoen, hvis du ikke er interesseret i forsætte abonnementet hos HBO. Telia oplyser selv, at abonnementet med 100 GB data rækker til 2 dages ubegrænset streaming i HD kvalitet, hvilket svarer til ca. 55 afsnit af Game of Thrones. For at få det, skal du blot følge nedenstående trin:
  1. Gå ind på Telia og køb et af deres mobilt bredbånds bonnementer med HBO Nordic inkluderet i abonnementet.
  2. Du skulle nu modtage en værdikode til HBO.
  3. Herefter går du ind på HBO, og under “Værdikode” skriver du den værdikode, som du modtog ved købet hos Telia.
  4. Herefter følger du bare trinene og opretter din konto.
  5. Nu skulle du gerne have adgang til alle HBO’s serier og film.

Hvad er HBO?

HBO (Home Box Office, Inc.) er en amerikansk betalings-tv-kanel, som bl.a. egen producerer fjernsynsserier, sender biograffilm og meget andet. De blev grundlagt helt tilbage i 1965 af Charles Dolan, dengang i form af navnet “The Green Channel”, hvilket senere blev ændret til HBO i 1972. I dag er det er datterselskab af Time Warner Inc., og har vokset sig til USA’s mest sete betalingskanal. De leverer TV-tjenester til intet mindre end ca. 93 millioner abonnenter verden over, og video-on-demand tjeneste til over 60 forskellige lande. I 2012 kom de ind på det nordiske marked med streamingtjenesten HBO Nordic, som er en on-demand TV-service, der tilbydes i Danmark, Finland, Norge og Sverige og de er idag en af de største udbydere indenfor serier i norden.

Hvad kan jeg se på HBO Nordic?

HBO producerer som sagt deres serier selv, og nogen af de mest populære serier som du kan følge med på HBO Nordic, er bl.a.: Game of ThronesBoardwalk EmpireTrue BloodThe NewsroomThe SopranosSex and the CityThe Wire og mange andre. Og det, at de selv producerer deres egen serier betyder (det skal dog siges, at du også kan se få serier, som ikke er produceret af HBO), at afsnittet bliver tilgængeligt på HBO Nordic maks. 24 timer efter det er blevet vist i USA. Derfor kan du se de nyeste afsnit af dine ynglingsserier, og ikke ligesom på fx Netflix, hvor man kun kan se gamle sæsoner. Man kan også streame film på HBO Nordic, men det er knap så imponerende udvalg som deres serie udvalg. De fleste af filmene er enten ret gamle eller af lav kvalitet. Man kan dog stadig finde nogen fine film derinde, som fx American Pie Present: Band CampBring It On med de to konkurrerende cheerleading hold, Capote om den berømte og populære The New Yorker skribent Truman Capote, eller spændings- og actionfilmen Cloverfield osv. Selvom film udvalget ikke er så imponerende endnu, er der dog stor sandsynlighed for, at det bliver forbedret i fremtiden. I og med, at HBO netop ejes af Time Warner Inc. (som har noget af de største og bedste film til rådighed), kunne det tænkes, at nogen af disse film bliver tilgængelige på HBO Nordic senere.

Platforme

Har du en iPad, iPhone eller lignende? Så bare rolig. HBO Nordic understøtter nemlig de platforme. På nuværende tidspunkt kan du se HBO på følgende platforme: Windows/Mac, Android/iOS tablets, Android/iOS smartphone, smart-TV, Chromecast, Apple TV, Playstation og Xbox 360. Det vil sige, at du stort set på alle platforme kan se serier og film med HBO Nordic.

Abonnementer

Er du interesseret i at købe et abonnement hos HBO Nordic? Så har de på nuværende tidspunkt ét abonnement, hvor du får adgang til alle deres serier/film, som koster 79 kr. om måneden, og der er ingen bindinger, så du kan opsige det til hver en tid.  

Andre streaming muligheder?

Vi anbefaler Viaplay, som er en af danmarks førende streaming tjenester, med det største udvalg af film, serier og reality. Hvis du vil have 14 dage gratis Viaplay, så klik her.