Gratis film online

Der findes et utal af ulovlige måder der gør det muligt at se gratis film på nettet, men hvad du måske ikke ved er at der også findes en del lovlige måder at se gratis film online på. Her får du en oversigt over alle de steder hvor du lovligt kan se film helt gratis, så du kan komme i gang med at streame gratis film.

Viaplay gratis

Vores fortrukne streaming tjeneste er Viaplay, som også er en af de streaming tjenester til film som har det største udvalg.

Viaplay er danskernes foretrukne streamingtjeneste når det glæder streaming af film og serier. Du kan udover det også se sport af forskellig art og leje film hos dem. Du kan helt kvit og frit prøve Viaplay gratis i 14 dage, uden nogen former for binding, så du kan se deres kæmpe udvalg af film, serier og lignende.

Hvis du vil have 14 dages gratis Viaplay – Klik her.

Plejmo gratis film

Plejmo er en online filmtjeneste hvor du kan leje og streame film. De fleste film hos Plejmo koster penge at leje, prisen variere fra 3-49 kr. men du finder også et udvalg af 3-5 film der er gratis. De gratis film på Plejmo skifter hver måned, så de har hele tiden noget nyt og byde på. Alle kan se de gratis film online, alt man skal gøre er at oprette en gratis konto hos Plejmo. Du kan altid se hvilke film der er gratis på Plejmo lige her.

Blockbuster 

Blockbuster er den største og mest kendte udbyder af lejefilm på nettet. I forbindelse med oprettelse af en konto hos Blockbuster kan du helt gratis se udvalget af film som de har hos dem. Du skal dog betale for at lejefilmene så det er naturligvis ikke helt gratis at se selve filmene. 

Filmstriben

Filmstriben er bibliotekernes online filmcentral. Her kan du streame alle de film du også kan låne på de danske biblioteker helt gratis. For at leje filmene gratis skal du have et bibliotekslogin, hvis du ikke har det så frygt ikke for det er meget nemt at få et. Du skal blot henvende dig nede på dit lokale bibliotek med sygesikringsbevis og blive oprettet som biblioteksbruger. Derefter har du muligheden for at streame Flimstribens store udvalg af film helt gratis.

Filmcentralen

På Filmcetralen kan du finde Danmarks største samling af kortfilm og dokumentarfilm. Det bliver ikke nemmere at finde og se en lang række veludformede og autentiske dokumentarfilm, alt du skal gøre at besøge dem og vælge den film du har lyst til at se.

1 måneds gratis film streaming

Udover ovenstående streaming muligheder, så tilbyder alle de store streamingtjenester 1 måneds gratis streaming af deres film. Du kan altid benytte dig af denne prøveperiode på streamingtjenesterne: HBO Nordic, Netflix, Viaplay, C More og TV 2 Play, hvis du ikke allerede har brugt din prøveperiode. Eller kan du her på siden også finde andre gode måder at få adgang til disse streamingtjenester gratis.

 

Vi anbefaler

Vi anbefaler Viaplay, som er blandt dem med det største udvalg af film og serier.

Hvis du vil have 14 dages gratis Viaplay, så klik her.