Gratis Apple Music

Apple Music er en musiktjenste lavet og ejet af elektronikgiganten Apple. Som abonnent på tjenesten kan du streame og lyttet til mere end 30 millioner musiknumre og lave dine egne Playlister. Her på siden handler det om hvordan du kan få gratis Apple Music og det kan du på følgende måder.
  • Apple Music gratis i 3 måneder
Klik på linket herover for at se præcis hvordan du får gratis Apple Music.

Apple Music udvalg af sange

Som nævnt er der mere end 30 millioner sange at vælge imellem på Apple Music. Sammenlignet med de andre musiktjenester er det ikke meget mere, men efter nogle kunstnere begyndte at sortere musiktjenester fra fordi de betalte for lidt er udvalget af kunstnere noget mere varieret. Det betyder at Apple Music blandt andet har nogle kunstneres musik, som Spotify ikke har.

Apple Music funktioner

Musiktjenesterne minder meget om hinanden, måden de prøver at differentiere sig på er ikke på musik og kunstnere da det er meget svært, men på funktionerne og oplevelsen du får når du bruger musiktjenesten. Her har Apple også udemærket sig med et par funktioner som ikke findes hos de andre musiktjenester. Radio Beats 1 Sangtekster Eksklusive udgivelser

Apple Music priser

Apple Music startede ligesom de mange andre musiktjenester kun med at udbyde 1 abonnement, men har efterfølgende udvidet med 2 abonnementer mere. Det er blevet gjort for at tilpasse sig brugernes behov og fortsat være konkurrencedygtige. De 3 abonnementer er nærmere beskrevet herunder. Individuelt abonnement Det individuelle abonnement er deres standard abonnement til en fast månedlig pris på 99 kr. Det giver adgang til alle funktionerne i Apple Music og du kan hente det til alle dine enheder. Det er kun dig selv der kan bruge dit individuelle Apple Music abonnementer, hvis du vil give flere adgang skal du benytte dig af familieabonnementet. Husk at du kan prøve dette abonnement gratis i 3 måneder som ny bruger. Familieabonnement Familieabonnementet er et abonnement lavet til jer der bor flere sammen enten i familie eller med roomates. Familieabonnementet kan bruges af alle der bor på samme adresse, man får adgang til alle funktionerne i Apple Music og man kan være op til 6 brugere på et abonnement til 149 kr. om måneden. Inden i køber Apple Music kan i vælge hver især at prøve det gratis i 3 måneder. Studieabonnement Ligesom Apple gør på alle deres andre produkter, tilbyder de også en studierabat på Apple Music. Det betyder at du som studerende kan få musiktjenesten til bare 49 kr./md. Der kommer ikke til at være nogle begrænsninger i musiktjenesten med et studieabonnement, det er den samme oplevelse bare til en lavere pris. Du kan som ny bruger prøve 3 måneder gratis Apple Music inden du begynder at betale for studieabonnementet.