Gratis C More Play

C More er kendt for deres TV-kanaler der er en del af mange hjems TV-pakker, men de er også kendt for deres streamingtjeneste C More Play. Ligesom deres TV-kanaler er streamingtjenesten fyldt med de nyeste film og serier. Det er en af de bedste streamingtjenester at benytte, hvis man elsker gode film. Du kan se alle de samme film på C More Play, som du kan på deres TV-kanaler, forskellen er bare at du her kan se dem lige når du vil. Her kan du læse om de måder du kan få gratis C More Play på.

Her er en liste med de måder du kan få gratis streaming på C More Play:Hvad er C More Play?

C More Play er en streamingtjeneste, hvor man har mulighed for at vælge mellem et stort arkiv af nye og gamle film og serier. Fra 2016 udvidede de deres produkt til at også at omfatte en golf streaming kanal. Det betyder at man nu både kan se film og serier, men også se mere end 100 golfturneringer hvert år som abonnent på C More Play.

Streaming udvalg på C More Play

Udvalget på C More Play består som sagt af massere film, en del serier og live streaming af over 100 golfturneringer om året. Udvalget er fordelt på forskellige abonnementer, der giver adgang til noget af indholdet eller alt indholdet, alt efter hvilket abonnement man vælger.

Film

Film er det vigtigste produkt hos C More Play. Udvalget af film er deres klare styrke i forhold til andre streamingtjenester, fordi de har så stort et udvalg af både gamle og helt nye film. C More får ofte de nyeste film ret hurtigt, og der er nye film hver uge. Der er et bredt udvalg af film i alle genre, og både B-film, nordiske film og store amerikanske film.

Serier

De har også et bredt udvalg af serier. Deres udvalg af serier er lidt mere unikt i forhold til andre streamingtjenesters udvalg. De har mange engelske serier som ikke kan ses så mange andre steder, men der er også store og kendte amerikanske serier som Falling Skies, Mad Men og House. Der er mange dramaserier, men også serier i andre genre af rigtig god kvalitet.

Golf

Fra januar 2016 introducerede C More Play deres nye golfkanal, som man kan live streame som abonnent hos dem. Det betyder at man kan se mere end 100 golfturneringer direkte om året. Man kan se direkte fra de største amerikanske mesterskaber: PGA Tour, FedExCup, The Players Championship, Web.com Tour, Champions Tour m.fl, og der er nye turneringer hver uge. Udover live turneringsgolf, kan man se en række golfprogrammer hvor der bliver snakket om golf, og bliver undervist i golf. Det hele foregår med danske eksperter og kommentatorer.

Abonnement og priser

Fra januar 2016 udvidede C More Play deres udvalg af abonnementer, fra kun 1 til 3 forskellige abonnementer. Det har de gjort fordi de i 2016 har købt rettighederne til at vise live golf fra PGA Touren. Der er således følgende abonnementer:

  • C More Film til 99 kr./md. (første måned gratis)
  • C More Golf til 79 kr./md.
  • C More Golf + Film til 149 kr./md.

C More Film

Dette abonnement giver dig ubegrænset adgang til C More Plays film og serier, og du kan se det lige når du på alle dine enheder. Lad dig ikke snyde af navnet C More Film, får du får nemlig også adgang til alle serier der er en del af C Mores arkiv. Dette abonnement kan du prøve helt gratis i 1 måned, og uden en bindingsperiode.

C More Golf

C More Golf giver dig mulighed for at se en lang række golfturneringer direkte fra USA i løbet af året. Du kan blandt andet streame direkte fra mesterskaberne PGA Tour og FedEx Cup, hvor alle de store spillere er med, blandt andet Rory McIlroy, Tiger Woods og Bubba Watson, men også de store danske golfstjerner Anders Hansen, Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn. Det er det oplagte abonnement for dig som elsker golf.

C More Golf + Film

Med dette abonnement får du både ubegrænset adgang til alle film og serier, men også til alt live golf og alle golfprogrammer. Du går med andre ord ikke glip af noget som helst.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *